Anmälan

Att anmäla sig till vår förskola är enkelt. Här nedan beskriver vi hur det kan gå till. Om ni har frågor, tveka inte att höra av er till oss.

Ladda ner ansökan här

kritor
1

Ta kontakt med oss

Första steget är att ni kontaktar oss via telefon eller mail om ni har frågor. Vi bokar sedan in ett studiebesök där ni får träffa personalen och får se lokalerna. Vår förskolechef berättar även mer under detta besök om vår verksamhet både ur ett pedagogiskt samt föräldraperspektiv. I samband med detta får ni ett samtal med en förälder i styrelsen som kan ge information om vad det innebär att vara förälder i kooperativet och ni får även möjlighet att ställa era frågor.

2

Anmälan

Om ni känner att vår förskola skulle passa er och ert barn är ni välkomna att skicka in en anmälan via mejl eller över telefon. I denna anger ni önskad startdatum, antal timmar, namn, telefonnummer osv. Ni kan antingen lämna den i vår brevlåda eller posta.

3

Kö till plats

Våran kö är är inte kopplad till den kommunala utan ni kan sätta upp ert barn så snart hen har ett personnummer. Fråga gärna hur det ser ut i kön när ni kontaktar oss.

4

Beslut om intag

Vi har främst intag på höstterminen, men ibland även vid årsskiftet. Intagen baseras på hur barngrupperna ser ut, om vi har barn som flyttat etc. Beslutet om intag tas i god tid så att ni har möjlighet att överväga platsen.

5

Beslut om plats

När ni har tackat ja till en plats kommer ni att få mer information. Vi brukar även ha informationsmöten för nya familjer. Som ny familj kommer ni även att få en ”fadderfamilj”  som är en annan medlemsfamilj som kan stötta i olika frågor.