Anmälan

Att anmäla sig till vår förskola är enkelt. Här nedan beskriver vi hur det kan gå till. Om ni har frågor, tveka inte att höra av er till oss.

Ladda ner ansökan här

kritor
1

Ta kontakt med oss

Första steget är att ni kontaktar oss om ni har frågor. Önskar ni så bokar vi in ett studiebesök där ni får träffa personal och se lokalerna. Ni erbjuds även ett samtal med en förälder i styrelsen som kan ge information om vad det innebär att vara förälder i kooperativet och ni får då möjlighet att ställa frågor.

2

Anmälan

Känner ni att vår förskola passar er och ert barn är ni välkomna att skicka in en anmälan via mejl eller över telefon. Ni anger önskat startdatum, antal timmar, namn, telefonnummer o s v. Ni kan antingen lämna den i vår brevlåda eller posta.

3

Kö till plats

Våran kö är inte kopplad till den kommunala, utan ni kan sätta upp ert barn så snart hen har ett personnummer. Fråga gärna hur det ser ut i kön när ni kontaktar oss.

4

Beslut om intag

Vi har främst intag på höstterminen, men ibland även vid årsskiftet. Intagen baseras på hur barngrupperna ser ut, om vi har barn som flyttat e t c. Beslutet om intag tas i god tid så att ni har möjlighet att överväga platsen.

5

Beslut om plats

När ni har tackat ja till en plats kommer ni att få mer information. Vi brukar ha informationsmöten för nya familjer och ni kommer även att få en ”fadderfamilj” som är en annan medlemsfamilj som kan stötta i olika frågor.